PaulSchen GeoffreyD Lashondal Danmark tröja Hilario Clarissaq

Rapporten föreslår också att Southampton kan vara öppen för att sälja försvararen i januari i övergångsfönstret, eftersom klubbens bästa flygsäkerhet är helt säkert Real Sociedad tröja efter deras imponerande 2-0-seger borta till Crystal Palace på tisdag.
Trots att han placerade nio mål förbi Vestergaard och hans lagkamrater under 9-0-rutan på St Mary’s Stadium tidigare denna säsong, är Leicester-chefen Brendan Rodgers angelägen om att föra Saints-spelaren till King Power Stadium.
27-åringen har varit en nyckelspelare på Southampton-sidan sedan han kom från Borussia Mönchengladbach och hans föreställningar har fångat Leicester, som har lagt ett bud på 15 miljoner pund på dansken.
The Rumänien bortatröja Sun säger att Leicester gör en rörelse på 15 miljoner pund för Vestergaard den här månaden, med rävarna som vill stärka sina defensiva alternativ. . Vardy tvingades av med vad Foxes-chefen Brendan Rodgers sa var en glute-skada sent under första halvdelen av onsdagens 4-1-seger mot West Ham, med ytterligare tester som genomfördes igår / på torsdag.
Leicester City-mittfältaren Youri Tielemans insisterar på att de kan hantera frånvaron av den skadade lagkamraten Jamie Vardy. Men Le 10 Sport säger att ingen av den franska trioen har råd att matcha Mendys nuvarande personliga krav. .
Foxes-chefen Brendan Rodgers har dock förklarat att han hoppas Portugal matchtröja kunna säkra mittfältaren till ett nytt kontrakt. Leicester City-mittfältaren Nampalys Mendy har ännu inte fattat ett definitivt beslut över sin framtid..

Williemae maglie di calcio a poco prezzo DeandreFr

JudyBeaur maglie di calcio a poco prezzo MarkusRoe

NealClaud fotball drakter Jessicafz

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *